Zangeres Maan. (Foto: Dario & Misja,  Dario & Misja)
Zangeres Maan. (Foto: Dario & Misja, Dario & Misja) (Foto: Dario & Misja, Dario & Misja)

Zangeres Maan op festivaldag Rijnweek

Rhenen - Het management van zangeres Maan heeft bevestigd dat zij zal optreden tijdens de Rijnweek. De zangeres verzorgt op de laatste festivaldag een optreden, begeleid door de Marcel Fisher Band.

De laatste dag van de Rijnweek belooft een bijzondere festivaldag te worden. Het programma start al om 15:00 uur en gaat door tot 24:00 uur. Tijdens de laatste en extra lange festivaldag van de Rijnweek op 13 juli 2019 vormen zangeres Maan en de Marcel Fisher band een bijzondere muzikale combinatie die nog niet eerder ten tonele is gebracht. Eerder werd al bekend dat het Volendamse duo Nick en Simon tijdens deze festivaldag komt optreden.

Hits

Sinds zangeres Maan the Voice of Holland heeft gewonnen in 2016 heeft haar muzikale carrière een vlucht genomen met meerdere hits. Momenteel staat zangeres Maan met Kris Kross Amsterdam en Tabitha op nummer 1 in de top 40. De act Kris Kross Amsterdam treedt ook op tijdens de Rijnweek op de Rijndance avond.

Naast haar aanstaande optredens bij de Heren van Amstel Live en een concert in Ahoy voegt zij nu dus de Rijnweek toe aan haar tour deze zomer. Haar optreden zal muzikaal ondersteund worden door de volledige bezetting van de Marcel Fisher band. De combinatie met deze alom geroemde band belooft een muzikaal spektakel te worden.

Meer berichten