Christelijk Mannenkoor Laudate
Christelijk Mannenkoor Laudate (Foto: Eigen foto)

Groot korenconcert in de Pniëlkerk

Zaterdagavond 23 maart verzorgen het Christelijk Nationaal Koor (CNK), repeterend in Veenendaal en het Christelijk Mannenkoor Laudate uit Barneveld een gezamenlijk Lenteconcert. Het concert vindt plaats in de Pniëlkerk aan de Ghandistraat in Veenendaal.

Veenendaal - Het (inter)nationaal bekende CNK staat onder leiding van de bekende dirigent Jacob Schenk. Hij zal naast het optreden als tenor ook een instrumentale solo voor zijn rekening nemen. Het mannenkoor staat onder leiding van de, zeker in onze regio, bekende dirigent Ineke Bos-Strootman.

Beide koren zullen enkele liederen samen ten gehore brengen. Er treedt dan een koor van meer dan 110 zangers en zangeressen voor u op! Enkele mannen van Laudate zullen ook solistisch optreden. Het mannenkoor heeft een selectie gemaakt van 8 prachtige liederen waarin bij een enkel lied ook plaats voor samenzang is.

Het CNK heeft koorwerken op het programma staan zoals With a voice of singing, Turn Thy Face from my sins en King all Glorious. De organist is de vaste organist van het CNK Wybe Kooijmans. Hij is organist van de Grote kerk in Naarden. Hij zal ook een orgelsolo voor zijn rekening nemen.

De kosten hebben we zo laag mogelijk gehouden. In de voorverkoop kosten de kaarten € 6,00 en aan de kerkzaal op 23 maart € 7,50. Kinderen tot en met de basisschoolleeftijd mogen gratis naar binnen. De voorverkoop is in Veenendaal respectievelijk bij de boekhandels Van Kooten aan de Zandstraat en De Rank aan de Prins Bernhardlaan, bij Primera aan het Bruïneplein en bij de koorleden. De laatste jaren trekt het CNK, altijd samen met een ander koor, volle kerken. 

De aanvang van het concert is 19:30 uur en de kerkzaal is om 19:00 uur open. Wie meer informatie wil kan mailen naar secretaris@laudate.nl of jcversteeg49@gmail.com

Meer berichten