Omdenkshow over opvoeding

Omdenken is een platform voor het denken in mogelijkheden en niet in problemen. Komende Omdenkshow in Theater De Lampegiet heeft als thema: ‘Lastige kinderen? Stop met ze op te voeden’.

Veenendaal - Opvoeden is een explosieve ervaring: ‘Kinderen grootbrengen slingert ons heen en weer tussen uitersten. Kinderen zijn een bron van irritatie, frustratie en soms zelfs wanhoop; tegelijkertijd zijn ze een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur’, zegt grondlegger Berhold Gunster. In een mix van theater, lezing en cabaret vliegt hij samen met acteur Dion Vincken door het programma op woensdag 27 maart met als boodschap: ‘Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken.’

Niet alleen ouders zijn welkom tijdens deze voorstelling. Ook kinderen, grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.

Meer informatie
De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,50 via www.lampegiet.nl

Meer berichten