Foto:

Een slechte fietstocht op de Amerongse Berg...

Amerongen - Geerten van Roekel uit Ederveen heeft een bijzonder vervelende ervaring gehad op de Amerongse berg. hij heeft er een pijnlijke knie en een kapotte mountainebike aan overgehouden.

Hij vertelt: ''Dinsdag 5 februari rond 16.00 uur fietste ik tussen restaurant 't Berghuis en De Eenzame Eik toen ik werd lastiggevallen door een loslopende hond. Ik hoorde de eigenaar roepen maar de hond luisterde niet en bleef mij volgen. In een bocht botst de hond tegen mijn mountainbike en ik kom te vallen. Ik smak tegen de grond en mijn pols doet vreselijk pijn. Ook is mijn nieuwe broek kapot en het zadel van de fiets krom. Ik krabbel overeind en zoek de hond en eigenaar.
Die zijn nergens te bekennen. Je voelt je echt beroerd door toedoen van een loslopende hond (er staan overal bordjes honden aan de lijn) kom je te vallen en de dader is weg. De volgende dag ben ik naar de huisarts geweest en die stuurde mij door naar het ziekenhuis voor een foto. Gelukkig is er niets gebroken. Ik kan mij voorstellen dat de man met de hond ook geschrokken is en niet goed weet wat te doen.
Ik vraag hem om contact met mij op te nemen op nummer 06-13356956 of Henk van Roekel, 06-10399268.''

Meer berichten