Goede start van T.V.S. in de Voorjaarscompetitie

In de eerste competitieronde moest T.V.S. het in Culemborg opnemen tegen Gispen. Na een gelijkopgaande openingsfase van de wedstrijd waarbij de stand bij de pauze nog in evenwicht was werd in het tweede gedeelte van de wedstrijd het verschil gemaakt door de Scherpenzeelse formatie, er werd nog maar eenmaal verloren waardoor de eindstand werd bepaald op een 7-3 overwinning.

In de openingspartij won Jan van de Beek eenvoudig in drie games van Dick Hakkert. De gastheren kwamen op gelijke hoogte doordat Rein Schellingerhout in vier games verloor van Andre de Beus. Edwin Vetkamp zette T.V.S. weer op voorsprong door eveneens in vier games te winnen van Martin Bonouvrie. Schellingerhout en van de Beek verloren daarna enigszins verrassend met 8/11, 6/11 en 7/11 het dubbelspel waardoor de pauze in ging met een 2-2 gelijk stand.

Na de pauze kwam T.V.S. via twee overwinningen in vier games van achtereenvolgens van de Beek en Vetkamp op resp. de Beus en Hakkert op een 4-2 voorsprong. De gastheren deden nog eenmaal iets terug want na een spannende partij won Bonouvrie met 11/7, 11/13, 11/4, 11/13 en 11/9 van Schellingerhout. In de volgende twee partijen slaagde zowel Vetkamp (winst in drie games op de Beus) als van de Beek (hij verloor een game tegen Bonouvrie) er in om hun ongeslagen status deze avond te handhaven. In de slotpartij slaagde Schellingerhout er in om zijn eerste overwinning te behalen want hij versloeg met 5/11, 11/4, 11/9 en 11/7 Hakkert waardoor de eindstand op 7-3 werd bepaald in het voordeel van T.V.S.

In de tweede speelronde staat de eerste thuiswedstrijd op het programma en komt op Maandag 4 Februari het Zeister Z.T.T.V. 1 op bezoek in “de Breehoek”.

Meer berichten