Speel ook samen, zoals onze viooldocenten
Speel ook samen, zoals onze viooldocenten (Foto: Muziekschool de Muzen)

Ensembles voor strijkers bij De Muzen

VEENENDAAL – Bij Muziekschool de Muzen wordt begin januari gestart met drie verschillende ensembles voor strijkers: een beginnersgroep, een middengroep/gevorderden en een ensemble voor volwassenen. Alle strijkers zijn van harte welkom om mee te spelen!

De beginnersgroep en middengroep/gevorderden worden geleid door docente Miriam Veeger. Er is in deze lessen voor alle niveaus geschikte muziek: lekker makkelijk weg te spelen als je nog niet zo lang bezig bent, en meer uitdagende partijen voor de gevorderde strijkers. Beide ensembles starten zaterdag 12 januari. De lessen van de beginnersgroep zijn van 13.00 tot 14.00 uur, en de middengroep/gevorderden repeteren op zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur. Er zijn 15 lessen voor € 75,00.

In het strijkersensemble voor volwassenen wordt een mix van klassieke, lichte klassieke muziek en populaire muziek, maar ook wereldmuziek gespeeld, maar verzoeknummers zijn ook mogelijk. Docent Gabriël Hernandez Dionis maakt de muziek op maat! De repetities worden gegeven op vrijdag, van 19.00 tot 20.00 uur, en de startdatum is vrijdag 11 januari. De cursus bestaat uit 15 lessen voor € 75,00.

Inschrijven voor de ensembles kan via www.muzenveenendaal.nl. Leerlingen van De Muzen, die een jaarcursus van het instrumentale of vocale onderwijs volgen, krijgen 50% korting op hun inschrijving.

Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten