zaalvoetbalcompetitie voor dames

Ben je 16+ en speel je graag voetbal?

Op verzoek van een aantal dames willen we als Stichting Zaalvoetbal Veenendaal komend seizoen starten met een damescompetitie. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste dames(teams) die per september in de zaal willen voetballen.

Op zoek naar jou?

Aanmelden kan als team of als individuele speelster. Per team is het goed om uit te gaan van minimaal 8 á 10 speelsters. Heb je geen team, maar wil je graag meedoen? Geef je dan als individuele speelster op. We kijken of van deze aanmeldingen ook team(s) kunnen worden gevormd. Want de competitie voor dames gaat pas van start als er minimaal 6 teams meedoen.

Praktisch

De speelavonden verschillen per zaallocatie en kunnen liggen op maandag, woensdag of vrijdag. De locaties zijn Sporthal Oost, Sporthal West en de Valleihal.

Het inschrijfgeld per team bedraagt € 700,00. De meeste teams vinden hiervoor een sponsor.

De competitie in de zaal loopt van eind augustus/begin september tot en met half juni. De deadline voor het sluiten van de inschrijftermijn is 1 maart 2019.

Contact en inschrijven:

Half januari komen er officiële inschrijfformulieren beschikbaar op deze website. Wanneer je jezelf eerder aanmeldt kunnen we jullie een inschrijfformulier toesturen.

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Neem dan contact op via info@zaalvoetbal-veenendaal.nl

Meer berichten