Talentenklasleerlingen, ensembles en docenten verzorgen vrijdag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert van Muziekschool De Muzen.
Talentenklasleerlingen, ensembles en docenten verzorgen vrijdag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert van Muziekschool De Muzen. (Foto: )

Nieuwjaarsconcert van Muziekschool de Muzen

Talentenklasleerlingen, ensembles en docenten verzorgen vrijdag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert van Muziekschool de Muzen. Het programma heeft een invulling die een mooi kijkje geeft op wat De Muzen biedt.

Veenendaal - Leerlingen uit de Talentenklas, pianisten en violisten, laten solo of met een ensemble van zich horen. Ook treden verschillende docenten op en neemt het Barokensemble, onder leiding van Ad van Vliet, plaats op het podium. Ook het orkest, onder leiding van Simon Pugsley, speelt enkele stukken. Als de laatste noten van het Nieuwjaarsconcert hebben geklonken, is het nog niet afgelopen. Aansluitend vindt de nieuwjaarsreceptie plaats. Alle aanwezigen zijn van harte welkom om gezamenlijk het glas te heffen op 2019.

Aanvang

Het concert start op vrijdag 11 januari om 19.30 uur in de zaal van Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. De toegang tot het concert is gratis, aanmelden kan via www.muzenveenendaal.nl.

Meer berichten