Op zaterdag 22 december vindt er een kerstconcert plaats door meerdere koren. (Op de foto: Con Amore Veenendaal)
Op zaterdag 22 december vindt er een kerstconcert plaats door meerdere koren. (Op de foto: Con Amore Veenendaal) (Foto: Janny van de Vendel)

Kerstconcert in de Veense Westerkerk

Veenendaal - Op zaterdag 22 december vindt er een kerstconcert plaats. Het concert wordt uitgevoerd door de Veense koren Hervormd Gemengd Zangkoor Con Amore en het Christelijk Jongerenkoor The Messengers in samenwerking met het Christelijk Gemengd koor Immanuël uit Bennekom.

Op deze avond zullen oude en nieuwe kerstliederen klinken. De koren uit Veenendaal staan onder leiding van Rob Biersteker en het koor Immanuël uit Bennekom wordt geleid door Jan Willem den Hartogh. Beide heren zullen ook de vleugel bespelen. Het orgel zal deze avond bespeeld worden door Marco Bouw en Lisa Zandsteeg geeft haar medewerking op de panfluit. De opening en sluiting van de avond zullen verzorgd worden door ds. H. Russcher.

Locatie

Het kerstconcert vindt plaats in de Westerkerk aan de Goudvink 2 in Veenendaal. De toegang is gratis; wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. De deuren van de kerk zullen om 19.00 uur opengaan en het concert zal beginnen om 19.30 uur.

Meer berichten