Twee kampioenen bij T.V.S. in Najaarscompetitie

Nadat er in de voorjaarscompetitie van 2018 een degradatie uit de 4e klasse had plaatsgevonden is het 3e team van T.V.S. overtuigend kampioen geworden in de 5e klasse C.

Veenendaal - Dit team bestaat uit de spelers Nico Wallet, Evert van de Beek, Gerrit Barten en Kees de Koning. Door een 8-2 thuisoverwinning op Laren, de enige concurrent, hebben de T.V.S.-ers ongeslagen de titel behaald. Van de tien gespeelde wedstrijden eindigde alleen het uitduel in en tegen Laren in een gelijkspel, alle overige wedstrijden werden gewonnen. Kees de Koning slaagde er in om deze competitie ongeslagen te blijven, hij won al zijn 26 gespeelde wedstrijden. In de voorjaarscompetitie van 2019 zal dit team dus opnieuw gaan uitkomen in de 4e klasse.

Titel voor duo

Ook T.V.S. duo 2 pakt de titel in de 3e klasse. Door een 5-0 overwinning in de laatste speelronde van de najaarscompetitie in de uitwedstrijd tegen H.T.T.C. uit Houten is het in de duo-competitie 3e klasse debuterende tweede team van T.V.S. kampioen geworden in de 3e klasse D. Dit team bestaat uit de spelers Erik Valkenburg, Serge Hoek en Dennis Wijsbeek.

Van de acht gespeelde wedstrijden werd er slechts een verloren nl. de thuiswedstrijd tegen concurrent Huizen, alle andere wedstrijden werden gewonnen. Dennis Wijsbeek was de topscoorder van het team met 14 zege's uit 16 wedstrijden.

In de voorjaarscompetitie van 2019 zal dit team dus gaan debuteren in de 2e klasse.

Meer berichten