Rhythm of the Dance
Rhythm of the Dance (Foto: Wim Lanser)

Ierse dans met live muziek en 25 kostuumwissels in De Lampegiet

Veenendaal - The National Dance Company of Ireland trok afgelopen 17 jaar meer dan 12 miljoen bezoekers uit 51 landen. Het is hun toevertrouwd om 15 december de toeschouwers van De Lampegiet te verrassen met opzwepende dans, muziek, kostuumwisselingen en musici en dansers waarvan het talent van het podium spat.

Rhythm of the Dance
Het dansgezelschap vervoert de zaal door de virtuoze dansers en danseressen met live musici die elkaar aanvullen en versterken. Rhythm of the Dance brengt op originele manier een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans in de schijnwerpers. ‘’Wie zich bij ‘Rhythm of the Dance’ geen voorstelling kan maken, moet zich zeker laten overtuigen!’’, zegt The National Dance Company of Ireland.

25 kostuumwisselingen
Rhythm of the Dance is de meest bereisde Ierse show ter wereld. Met live muziek en ongekend talent neemt The National Dance Company of Ireland het publiek van De Lampegiet in vervoering. Om de dansvoorstelling naar een hoger level te trekken voeren de dansers 25 kostuumwisselingen uit. Dit in combinatie met het gebruik van de laatste podiumtechnologie zorgt voor een onmiskenbaar dynamische show in de intimiteit van de theaterzaal. Een overweldigende totaalervaring om niet te vergeten.

Meer informatie
De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 33,30 via www.lampegiet.nl

Meer berichten