Top 2000 Live - Fire!
Top 2000 Live - Fire! (Foto: Theater De Lampegiet)

Top 2000 Live – Fire! in Theater De Lampegiet

Veenendaal - Nederland zet vanaf 26 december de radio op NPO 2 voor het populairste muziekprogramma, de Top 2000. De elfkoppige Top 2000 Liveband stoomt de bezoekers van De Lampegiet voor het tweede jaar op rij klaar met een muzikale update van de hitlijst. Het publiek geniet 13 december in Veenendaal al van nieuwe liedjes, artiesten en stijlen die de bekende, legendarische hoogtepunten aanvullen.

Fire!
Tijdens deze 20e editie van de Top 2000 speelt het gezelschap met vuur. ‘Fire’ is voor veel grote artiesten zoals Adele, Springsteen, Ed Sheeran, Pointer Sisters een krachtige inspiratiebron. Dit jaar is ‘Fire’ voor Top 2000 Live de invalshoek waarmee de nieuwe setlijst van de 11-koppige band wordt samengesteld.

Meezingen en swingen
Voorop in deze 7e tour staat een heerlijke avond vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes uit het legendarisch rock, pop, soul en Nederbeat repertoire vanaf de sixties tot nu. Kippenvel, meezingen, swingen en genieten van het speelplezier van deze club zangers en muzikanten in een prachtig licht en geluidsdecor; het uitgangspunt van de makers. Dit jaar is de Live Diva Tjindjara (Jeans, The Bodyguard, The Voice of Holland) erbij.

Meer informatie
De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 24,50 via www.lampegiet.nl

Meer berichten