Koorscholing bij De Muzen

VEENENDAAL - Mensen die nog geen of weinig koorervaring hebben maar de basis willen leren van goed stemgebruik en daarnaast de ins en outs van het koor zingen willen leren, kunnen bij Muziekschool de Muzen terecht voor een cursus koorscholing. Het zingen in een koor wordt immers nog leuker als je de taal van de muziek en de mogelijkheden van je stem leert kennen.

In deze cursus wordt op elementair niveau gewerkt aan houding, ademhaling, muzikaal gehoor en notenschrift. Ontdek wat voor stemsoort je hebt, hoe je een koorpartij leest en meer.

De cursus koorscholing voor beginners telt acht lessen voor € 78,00 en de lessen worden gegeven door Hannie Slingerland. Maandag 7 januari wordt om 17.30 uur weer gestart. Hoe lang de lessen duren, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Ook is er een cursus koorscholing voor gevorderden. Bij voldoende aanmeldingen gaat ook deze cursus vanaf januari van start.

Kijk voor meer informatie op www.muzenveenendaal.nl. Via de website is het ook mogelijk om in te schrijven voor de koorscholing-cursussen. Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten