Dirigent Bas Ramselaar [maart 2018 Joihannes Passion Cunerakerk Rhenen]
Dirigent Bas Ramselaar [maart 2018 Joihannes Passion Cunerakerk Rhenen] (Foto: H. Steenwijk)

Op weg naar Kerst 2018 in Rhenen

Rhenen - Zaterdag 8 december geeft Oratoriumkoor Rhenen een Kerst Concert in de Cunerakerk Rhenen. Het koor, bruisend van energie bestaat uit 65 enthousiaste zangers o.l.v. dirigent Bas Ramselaar, nodigt u uit, om samen mét u op weg te gaan naar Kerst 2018.

De Cunerakerk is een prachtige kerk, zowel vanwege de sfeer als de akoestiek. Een nadeel van oude kerken als deze is, dat door de pilaren het zicht op een aantal plaatsen deels minder is. Bij onze concerten worden echter ook deze plaatsen volop benut. Euphonia heeft nu bij wijze van experiment besloten om voor deze plaatsen niet de volle prijs te vragen, maar € 20.= in plaats van € 25.=. Er zijn nog € 20.= kaarten verkrijgbaar. Met een pauzedrankje en een heerlijke traktatie van Toms Banket inbegrepen. Wij hebben voor u een boeiend en schitterend programma samengesteld. U kunt genieten van prachtige muziekcomposities van Joseph Haydn met o.a.: Salve Regina en Dietrich Buxtehude met o.a.: Das Neugeborne Kindelein. Muzikale begeleiding: het Muziekensemble Orfeo Boreale o.l.v. 1e violist Rémy Baudet bekend als concertmeester van het orkest van de 18e eeuw en van Musica Amphion.
Zij voeren het prachtige instrumentale stuk: Lamento sopra la morte Ferdinand lll van Johann Heinrich Schmelzer, uit. Solisten: Sopraan: Ingrid Nugteren Countertenor: Gerben van der Werf Tenor: Laurent Nadal Bas: Pétur Oddberger Heimisson Orgel: Elly Meijer Het geheel staat o.l.v. Dirigent Bas Ramselaar Kortom een uitdaging voor koor, ensemble, solisten en dirigent om dit speciale Kerstconcert voor u uit te mogen voeren. Wij heten u dan ook graag van harte welkom op: Zaterdag 8 december Cunerakerk open: 19.15u. Aanvang concert: 20.00u. Kaarten nog verkrijgbaar € 20.=, zijn te koop via cov.euphonia@gmail.com www.euphonia-rhenen.nl. Of Koorleden en op 8 december in de Cunerakerk.

Meer berichten