Pepernotenconcert 2018
Pepernotenconcert 2018 (Foto: Muziekschool de Muzen)

Genieten van Pepernotenconcerten bij De Muzen

VEENENDAAL - Hartveroverende optredens van jonge leerlingen, een interactief toneelstuk, Sinterklaas en natuurlijk heel veel pepernoten. Het was afgelopen weekend weer volop genieten van de Pepernotenconcerten van Muziekschool de Muzen.

Jonge leerlingen traden vol enthousiasme op. Sommigen in groepsverband, anderen als duo en soms ook gewoon solo en dat terwijl de zaal drie keer vol zat. Elk optreden werd dan ook beloond met een fanatiek applaus.

En fanatiek ging het er ook zeker aan toe in de interactie met de toneelspelers. In het stuk Vogelpo(e)p van docente Marthie Overeem draaide het vooral om een handvogel Bits (die al snel de nodige fans had!) en oude bekende professor doctorandus Smeer. Laatstgenoemde hoeft zijn hoofd maar om de hoek te steken en het gelach klinkt al van de tribunes.

Een Pepernotenconcert zonder Smeer, dat kan bijna niet meer. Maar natuurlijk ook dankzij alle andere spelers, muzikanten, dansers en zangeressen kijkt De Muzen weer terug op meer dan geslaagde Pepernotenconcerten!
 

Meer berichten