Training over cybercrime voor ondernemers

 De gemeente Scherpenzeel, de Ondernemersvereniging Scherpenzeel (OVS) en de Bedrijvenkring Scherpenzeel-Woudenberg (BSW) organiseren 22 november, samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CVV), een informatie- en trainingsavond over cybercrime.

Scherpenzeel - De avond is gratis bij te wonen, begint om 18.00 uur en wordt gehouden in Boschzicht Scherpenzeel aan de Burg. Royaardslaan 2.

Cybercrime is de afgelopen jaren een steeds groter probleem geworden. We zijn steeds afhankelijker van computers, internet en smartphones. Veel bedrijfsprocessen worden meer en meer digitaal afgehandeld. En daarmee is de kans op online criminaliteit toegenomen. We noemen deze vorm van criminaliteit cybercrime. Wat is het en hoe kun je je er – als ondernemer of medewerker – tegen wapenen? Tijdens de informatie- entrainingsavond "Voorkom Cybercrime" ontdekken ondernemers wat zij kunnen doen en krijgen handige tips om zichzelf en het bedrijf beter te beschermen.

Ondernemers

De informatie- en trainingsavond is vooral bedoeld voor ondernemers en winkeliers in Scherpenzeel. Inwoners die hier belangstelling voor hebben, zijn natuurlijk ook welkom.

Programma

18.00 uur: Ontvangst (met broodjesbuffet)
18.30 uur: Welkom door burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld 18.45 uur: Informatie- en trainingssessie "Voorkom Cybercrime"
20.15 uur: Informeel samenzijn
21.00 uur: Einde

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar de heer L.W.H. (Bertil) Rebel van de gemeente Scherpenzeel: b.rebel@scherpenzeel.nl onder vermelding van naam, onderneming/organisatie, contactgegevens en het aantal personen dat aanwezig is.

Meer berichten