Filiaalleidster Münevver Bektas en districtsmanager Sander Schut knipten met een grote schaar het voor de ingang gespannen lint door. (Foto's: Martin Brink/Rijnpost)
Filiaalleidster Münevver Bektas en districtsmanager Sander Schut knipten met een grote schaar het voor de ingang gespannen lint door. (Foto's: Martin Brink/Rijnpost) (Foto: )

Aldi in zuid vrijdag heropend

Veenendaal - De Aldi aan de dr Slotemaker de Bruïnestraat in Veenendaal-zuid is vrijdagochtend om acht uur feestelijk geopend. Filiaalleidster Münevver Bektas en districtsmanager Sander Schut knipten met een grote schaar het voor de ingang gespannen lint door. Daarna kon het publiek kennismaken met de vernieuwde winkel.

En dat publiek kwam er ook! Kort voor acht uur stonden al enige tientallen belangstellenden ongeduldig te wachten. Misschien ook wel getrokken door de actie omdat voor de eerste vierhonderd klanten die voor minimaal twintig euro besteedden, een herbruikbare Aldi-tas en een kraskaart klaar lag. Aldi heeft na anderhalve week verbouwen een ware metamorfose ondergaan.

Overzichtelijk

De supermarkt is opnieuw ingericht, met overzichtelijke schappen en brede paden. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bij de ingang zijn ovenvers gebakken brood en broodjes verkrijgbaar. Buiten kon men hapjes, uiteraard gemaakt van Aldi-producten, proeven bij een foodtruck.

Meer berichten