DOVO Gala 2018 wederom een daverend succes

Veenendaal - Vorig jaar vond de eerste editie van het DOVO-gala plaats en dat was een geweldig succes! Daarom werd dit jaar de tweede editie georganiseerd wat wederom een fantastische avond was. Naast het geslaagde feest, is er een spectaculair bedrag van maar liefst €56.825 opgehaald bij de veiling!

“We hoopten dat we een mooi bedrag bij elkaar zouden brengen, maar dit overtreft al onze verwachtingen! Dat iedereen zo betrokken is bij onze mooie club is fantastisch. Dank jullie wel kavelaanbieders en kavelkopers!”, aldus Jan-Willem de Groot, voorzitter van DOVO.

De avond was gevuld met een geweldig programma. De presentatie was onder leiding van professionele veilingmeester, voetbalcommentator, sportverslaggever en reportagemaker Sierd de Vos in samenwerking met oud voetballer en eerste elftal trainer Gert Kruys. Een geweldig duo die samen zorgden voor een komisch optreden waarbij voetbal uiteraard centraal stond!

Geweldige en unieke kavels

De veiling bestond dit jaar uit maar liefst 42 unieke kavels, die zijn geveild met een opbrengst van €56.825. Van een sfeervolle overnachting in het chalet bij Residence Rhenen, tot een compleet diner bij de voorzitter van de Businessclub. En van een wedstrijd Vitesse - VVV Venlo tot aan een overnachting in de gevangenis. Kortom: de kavels waren één voor één bijzonder. Er was echter één klapper van de avond, en dat was 50.000 kw uur energie die door Robin Energie ter beschikking was gesteld. Op de kavel werd maar liefst €7.000 geboden! Niet alleen een mooie bijdrage aan de opbrengst van de avond, maar voor het hele jaar voor DOVO, want de energie werd aan DOVO geschonken.

Een avond vol vermaak

De optredens kwamen dit jaar van The Voice winnares Maan en Bloed, Zweet & Tranen finalist Samantha Steenwijk! Gaaf om zulke grote artiesten aanwezig te hebben. En we hebben weer mogen genieten van een culinair topdiner, waarbij verschillende chefkoks wisten te verrassen met bijzondere gerechten.

Meer berichten