De tuinmannen van de Ginkelgroep, plaatsen samen met de maker Jannes v Marsdijk het insectenhotel, onder toeziend oog van secretaris Sjaak van Rijn van de BCH
De tuinmannen van de Ginkelgroep, plaatsen samen met de maker Jannes v Marsdijk het insectenhotel, onder toeziend oog van secretaris Sjaak van Rijn van de BCH (Foto: Eli Draaisma)

insectenhotel in binnentuin jacquard

Het bestuur van de bewonerscommissie BCH Jacquard heeft in haar binnentuin in samenwerking met de Koninklijke van Ginkelgroep, een insectenhotel geplaatst.

Regio - Doel hiervan is het aantrekken van bijen, vlinders en vogeltjes in de tuin. Het insectenhotel is gemaakt door bewoner Jannes van Marsdijk met ondersteuning van zijn echtgenote Marion. De Koninklijke van Ginkelgroep heeft kostenloos medewerking verleend aan het plaatsen van het insectenhotel, tevens doneerden zij ook nog vijf vlinderstruiken.

Albert Bouman, van de Koninklijke van Ginkelgroep, vindt het initiatief van de BCH een goede ondersteuning aan de teruggang van de insectenwereld. Voorzitter Eli Draaisma is blij met de vele positieve reacties van de bewoners.

Meer berichten