Bazinga Comedy Night
Bazinga Comedy Night (Foto: Theater De Lampegiet)

Vierde editie Bazinga Comedy Night in De Lampegiet

Theater De Lampegiet organiseert een vierde editie van Bazinga Comedy Night. Dit keer op 22 november. Op deze avond staan vier professionele stand-up comedians op het podium. 

Veenendaal - In Amsterdam zijn talloze welbekende comedyclubs als Toomler, Comedy Café en Boom Chicago. Veenendaal geeft er een eigen twist aan met Bazinga Comedy Night. Eén microfoon, grappen die in een razend tempo in een sfeervolle setting voorbij komen en het goedgemutste publiek. Dit alles zorgt voor een lachwekkende avond om niet te vergeten.

De successen
AOT Events is verantwoordelijk voor de programmering. Zij organiseren maandelijks meerdere evenementen in het binnen- en buitenland. AOT Events programmeerde ook voor de voorgaande edities. Na de successen van de vorige edities stelt De Lampegiet graag nogmaals het theater beschikbaar. De knusse sfeer in de theaterfoyer zorgt voor een gezellige setting. In combinatie met bier en bitterballen is Bazinga Comedy Night een toegelijke manier om kennis te maken met het theater.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 12,50 euro via www.lampegiet.nl

Meer berichten