Film Malos Hábitos in Kulturhus

De maand november staat in het teken van Nederland Leest, met als thema ‘Voeding’. Deze maand wordt de film Malos Hábitos gedraaid. Een film die gaat over voeding en eten. Malos Hábitos wordt vertoond op dinsdag 13 november in Kulturhus de Breehoek.

Scherpenzeel - Malos Hábitos vertelt het verhaal van een familie met verschillende eetstoornissen. Hun geloof, liefde en ijdelheid wordt op de proef gesteld aan de eettafel. Matilde is een non die ervan overtuigd is dat geloof bergen kan verzetten. In het geheim begint zij aan een vast-periode om een eind te maken aan de regen die volgens haar de tweede grote zondvloed is.

Elena is een dunne, modebewuste vrouw die zich schaamt voor haar dochter’s stevige lijf. Zij is tot alles bereid om haar dochter Linda dun te krijgen, zodat Linda er op de dag van haar eerste communie uit zal zien als een kleine prinses. Tegelijkertijd krijgt Elena’s man Gustavo – een hoogleraar architectuur – steeds meer moeite met de uitstekende botten van zijn vrouw tijdens intieme momenten. Hij ontdekt de liefde opnieuw dankzij een dikkere studente die gefascineerd is door goed en lekker eten.

Informatie

De film wordt vertoond op 13 november om 19.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De entree is 6 euro inclusief een pauzedrankje. Voor meer informatie of voor het reserveren van plaatsen: www.bibliotheekscherpenzeel.nl

Meer berichten