Frank Hafkamp en Karin Wouters na ondertekening van de samenwerking
Frank Hafkamp en Karin Wouters na ondertekening van de samenwerking (Foto: Team Veenendaal)

CLV partner van Team Veenendaal

Veenendaal - Op 1 november ondertekenden Karin Wouters, directeur Onderwijs van het Christelijk Lyceum Veenendaal (CLV) en Frank Hafkamp, directeur Sportservice Veenendaal een partnershipovereenkomst voor Team Veenendaal. In het bijzijn van sportdocenten en prestatiesportleerlingen werd de overeenkomst ondertekend.

Het CLV werd in april uitgeroepen tot de sportiefste middelbare school van Nederland. De school telt 21 leerlingen met een topsportstatus, 35 prestatiesporters met maatwerkleren en ruim 750 sportklasleerlingen. “De doelstellingen van Team Veenendaal en het CLV liggen dicht bij elkaar. Team Veenendaal wil dat sporters en verenigingen kunnen sporten op het hoogste niveau en het CLV wil hetzelfde voor haar prestatiesportleerlingen. Het CLV biedt leerlingen de kans om naast school bezig te zijn met sport. Zo kunnen ze, naast school, blijven ontwikkelen en hun sportieve doelen realiseren.”, aldus Karin Wouters.

Nieuwe kansen

De samenwerking tussen het CLV en Team Veenendaal biedt veel nieuwe kansen. “Door de samenwerking kunnen leerlingen extra ondersteuning krijgen en gebruik maken van netwerken en sportbijeenkomsten van Team Veenendaal. Tijdens deze bijeenkomsten wordt gesproken over thema’s die te maken hebben met prestatiesport. Leerlingen kunnen deze bijeenkomsten gebruiken voor school en sport. Daarnaast kunnen leerlingen worden ingezet bij evenementen of door middel van stages kennis maken met andere mogelijkheden binnen de sport. Op deze manier ondersteunen we elkaar in het bereiken van onze doelstellingen.”, aldus Frank Hafkamp.

Meer berichten