De opbrengst van de speculaaspoppenactie is onder meer bestemd voor het onderhoud van het Zwervershonk
De opbrengst van de speculaaspoppenactie is onder meer bestemd voor het onderhoud van het Zwervershonk (Foto: pr)

Scoutinggroep De Zwervers verkoopt speculaaspoppen

Scouts van Scoutinggroep De Zwervers gaan aankomende zaterdag weer in Veenendaal op pad om speculaaspoppen te verkopen. De opbrengst van deze jaarlijkse actie is bestemd voor onderhoud van het clubgebouw en de aanschaf van nieuw spel- en kampeermateriaal.

Veenendaal - De traditionele verkoop is al vele tientallen jaren een begrip in Veenendaal. Door het verkopen van specu­laaspoppen dragen de scouts zelf een steentje bij aan hun club. Zaterdag 10 november overdag, en op de avonden in de week van 12 november, gaan de scouts langs de deuren. De speculaaspoppen kosten slechts 2 euro per stuk, drie speculaaspoppen gaan voor 5 euro van de hand.

Nieuw dit jaar is dat de speculaaspoppen ook worden verkocht op de Meubelboulevard aan de Groeneveldselaan en in winkelcentrum de Corridor bij Albert Heijn. De scouts zijn hier op zaterdag 10 november met een marktkraam te vinden. De speculaaspoppen van Scoutinggroep De Zwervers zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of als presentje voor personeel. Wie interesse heeft om één of meerdere dozen met speculaaspoppen af te nemen, kan contact opnemen met De Zwervers via speculaas@zwervers.com. Een doos met 18 speculaaspoppen kost 30 euro.

Meer berichten