Foto:

De Cultuurfabriek presenteert 'De Nachtfabriek'

Een avond op stap tussen de boeken, kunstwerken en museumstukken. Dat kan zaterdag 10 november tijdens de allereerste editie van 'De Nachtfabriek': een culturele uitgaansnacht in De Cultuurfabriek. Het belooft een bijzondere en unieke avond te worden, waarbij tussen 20.30 en 02.00 uur een compleet festivalprogramma wordt neergezet met dans, muziek, (vertel)optredens, mobiele escaperoom, lift-experience en nog veel meer.

Veenendaal - Stappen in De Cultuurfabriek, waarbij de bibliotheek, het museum en de kunstuitleen worden omgetoverd in nachtelijke sferen. Deze 'Veenendaalse museumnacht' is een ware primeur. Neem plaats in een tentje en laat je verleiden door poëzie, trek een literaire snack, ga lekker dansen en beleef de spannende lift-experience. Natuurlijk is er ook een silent disco én festivalcatering van horecagelegenheid Met Stip.

De Nachtfabriek is een verrassende combinatie van een clubnacht gecombineerd met kunst, cultuur, literatuur, muziek en dans. Ook het Kees Stipplein maakt onderdeel uit van het totaalprogramma, met onder andere een mobiele escaperoom en een bijzonder lichtkunstwerk.

Praktische informatie

Voor de prijs van 12,50 euro krijgen bezoekers een welkomstdrankje en een festivalbandje. Dit bandje geeft toegang tot het gehele programma van De Nachtfabriek, die op 10 november open is van 19.30-02.00 uur. Wie op de avond zelf nog een kaartje wil kopen, betaalt 15 euro. Het programma op het Kees Stipplein duurt tot ca. 23.00 uur. Kaartverkoop via de website van de bibliotheek en de servicebalie van De Cultuurfabriek.

Voor De Nachtfabriek hebben initiatief- en Creatiefnemer Sanne Heymann én Bibliotheek Veenendaal de handen ineengeslagen. De Nachtfabriek is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Veenendaal.

Adres: Kees Stipplein 74, in Veenendaal. Zie ookwww.denachtfabriek.nl.

Meer berichten