Om Arie Moll in het zonnetje te zetten is er op vrijdag 9 november, aansluitend op het Meesterconcert, een receptie.
Om Arie Moll in het zonnetje te zetten is er op vrijdag 9 november, aansluitend op het Meesterconcert, een receptie. (Foto: Muziekschool de Muzen)

Arie Moll 40 jaar docent bij Muziekschool de Muzen

Orgel- en keyboarddocent Arie Moll is in november maar liefst 40 jaar in dienst bij Muziekschool de Muzen en dat laat De Muzen natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Veenendaal - Om Arie Moll in het zonnetje te zetten is er op vrijdag 9 november, aansluitend op het Meesterconcert, een receptie. Iedereen mag hierbij aanwezig zijn. Het Meesterconcert is in het teken van Carnaval des Animaux van de Franse componist Camille Saint-Säens. Dit stuk wordt uitgevoerd door een groot aantal docenten van De Muzen. In het voorprgramma spelen talentvolle leerlingen uit de Talentenklas.
Het Meesterconcert begint om 19.00 uur in de zaal van Spectrum en de toegang is gratis. Toegangskaarten hiervoor kunnen worden afgehaald bij de balie van Spectrum.

Receptie

De receptie voor docent Arie Moll start om om 20.15 uur. Deze is ook gratis te bezoeken. Wel wordt aanmelden op prijs gesteld. Dit kan door te mailen naar info@muzenveenendaal.info, of door te bellen naar 0318-550646.

Locatie

Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten