De geur van vers afgebakken broodjes komt de klant straks tegemoet. (Foto: PR)
De geur van vers afgebakken broodjes komt de klant straks tegemoet. (Foto: PR) (Foto: )

Feestelijke heropening verbouwde Aldi in Veenendaal-zuid

Op vrijdagochtend 16 november wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Dr Slotemaker de Bruïnestraat in Veenendaal feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleidster Münevver Bektas.

Veenendaal - In de vernieuwde zaak is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. In verband met de verbouwing sluit dit filiaal op maandag 5 november om 20.00 uur.

Druk

Tijdens de verbouwing zijn klanten van harte welkom bij het Aldi-filiaal aan Scheepjeshof 40 in Veenendaal. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staat prijzen als multiscanners, hete luchtfriteuses of een tegoedbon ter waarde van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.
De enthousiaste filiaalleidster Münevver Bektas: "Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een winkel in "nieuwe stijl" kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Veenendaal. We heten iedereen van harte welkom."

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag en de dag erna een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes bereid met de producten van Aldi die klanten gratis kunnen proeven.
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnenverlichting is LED en papier en folie worden 100% gerecycled. De vernieuwde winkel beschikt over ruim 100 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Meer berichten