T.V.S. Invite toernooi 2017
T.V.S. Invite toernooi 2017 (Foto: shoek)

T.V.S. organiseert tweede 'Invite tafeltennistoernooi'

Op zaterdag 15 December zal T.V.S. een tafeltennistoernooi organiseren in 'de Breehoek'.

Scherpenzeel - Aan dit toernooi kan door maximaal 48 spelers worden deelgenomen. Naast de T.V.S.-ers kan ook worden deelgenomen door spelers van andere verenigingen. De deelnemers worden aan de hand van hun NTTB rating ingedeeld in vier groepen van twaalf.

In elke groep worden dan twee poules van zes geformeerd waarin een halve competitie zal worden afgewerkt. Deze poulewedstrijden starten vanaf 12.00 uur. Vanaf 16.00 uur zullen de kruisfinales en de plaatsingswedstrijden worden gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking. Deelname aan het toernooi kost 10 euro p.p. (incl. 2 consumpties + gratis koffie/thee). Na afloop van het toernooi kan om 18.00 uur worden deelgenomen aan een Spaans Tappas Buffet, de kosten hiervan zijn 15 euro p.p. (excl. drankjes).

Er zijn inmiddels al diverse aanmeldingen binnen van spelers uit onder meer Amerongen, Hilversum en Delft. Maar er is nog plaats voor deelnemers. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 november via info@tvsnetpost.nl Voor meer informatie over het toernooi kijk dan op onze site www.tvsnetpost.nl

Meer berichten