Tommie Christiaan
Tommie Christiaan (Foto: Theater De Lampegiet)

Tommie Christiaan in Theater De Lampegiet

Na zijn deelname aan Beste Zangers in 2017 zette Tommie Christiaan zichzelf op de kaart. Christiaan is op 3 november te zien in Theater De Lampegiet met zijn nieuwste theatershow In Een Ander Licht.

Veenendaal - De zanger vult de avond met nummers van zijn eigen EP Zoveel Liefde en liedjes uit Beste Zangers en The Passion. “In Een Ander Licht wordt een show met eigen liedjes, maar ook andere die veel voor me betekend hebben...’’ zegt Christiaan “Wie is Tommie? Dát wil ik proberen te vertalen in een avondvullend programma.” Met zijn Nederlandstalige muziek slaat hij een brug tussen volkszangers en andere live bands. “Ik denk dat ik binnen de Nederlandstalige popmuziek iets kan brengen dat er nog niet is. Een combinatie van een ‘on-Nederlandse’ productie en een complete show, met zang en dans.”

Christiaan in De Lampegiet
Tommie Christiaan speelde Troy Bolton in High School Musical, Kenicki in Frease en Zorro in de musical Zorro. Hij was ook onderdeel van producties als Dirty Dancing, Hair en On Your Feet! Daarnaast bracht hij in maart 2018 zijn debuut-EP Zoveel Liefde uit en speelde hij Jezus in The Passion. Het is duidelijk dat zijn talent een plek in De Lampegiet verdient.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 23,15 euro via www.lampegiet.nl

Meer berichten