Hulpmiddelenmiddag bij Oogcafe Veenendaal

Oogcafé Veenendaal nodigt u uit voor de hulpmiddelenmiddag op vrijdag 19 oktober van 14 uur tot 17 uur. De middag zal worden gehouden in de Cultuurfabriek aan het Kees Stipplein 74 in Veenendaal. Deze middag wordt gehouden in zaal 1 op de eerste verdieping.

We hebben voor deze middag 5 verschillende hulpmiddelenleveranciers uitgenodigd.

Slechtziend.nl:

Heeft een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, van Taststokken tot voorleesapparaten en van sprekende maatbekers tot seniorentelefoons.

Nieuw in het assortiment is de Nederlands sprekende kamerthermostaat.

Passend Lezen:

Passend lezen zal komen vertellen wat de mogelijkheden zijn om gesproken boeken, kranten en tijdschriften te beluisteren. Tevens hebben zij en grote collectie grootletterboeken.

Smart Glasses:

De bril, genaamd de Oxsight Prism, is ontworpen om het zicht, voor mensen met perifere Zicht verlies door aandoeningen zoals glaucoom, diabetes, Retinitis Pigmentosa en andere degeneratieve oogziekten te verbeteren.

Solutions Radio:

De Orion webbox 3 is een innovatief hulpmiddel voor mensen met een visuele en/of een leesbeperking. Niet alleen lectuur, maar ook hoorspelen en gesproken ondertiteling behoren tot de mogelijkheden.

Ook eenzaamheid terug dringen staat hoog op de politieke agenda!

Met de Webbox kunnen we weliswaar de eenzaamheid niet voorkomen, maar we kunnen wel een bijdrage leveren aan het terugdringen van het sociale isolement.

Lexima Reinecker Vision:

Verkopen opto-elektronische leessystemen, loepen, loeplampen, voorleessystemen en computeraanpassingen voor slechtziende en blinde mensen.

Nu exclusief de eSight 3 draagbare elektronische bril. Dit is een innovatieve bril met een camera die alles vastlegt waar je naar kijkt.

Oogcafé Veenendaal

Email: g.weersma@gmail.com

Mobile: 0657664957

Facebook: Oogcafé Veenendaal

Gea Weersma

Meer berichten