A Casa Tutti Bene, zaterdag te zien bij Filmhuis Veenendaal
A Casa Tutti Bene, zaterdag te zien bij Filmhuis Veenendaal (Foto: Filmdepot)

Dit weekend bij Filmhuis Veenendaal: A Casa Tutti Bene en Book Club

Veenendaal - Zaterdagavond 20 oktober om 20.00u draait de Italiaanse komedie A Casa Tutti Bene. Wat een gezellig familie weekend had moeten worden, dreigt uit te lopen op een drama. Albo en Pietro hebben kinderen en kleinkinderen uitgenodigd op het zonnige eiland Ischia om daar hun 50-jarige huwelijksfeest te vieren. Aanvankelijk is er niets aan de hand en iedereen laat zich van zijn of haar beste kant zien. Maar dan slaat het weer om en de veerboot kan niet meer uitvaren. De familie zit ‘gevangen’ op het eiland en net als het weer verandert ook de stemming drastisch. Er blijkt nog heel wat oud zeer bij de verschillende familieleden te zitten en dit wordt dé gelegenheid om de ander eens goed de waarheid te zeggen.

Book Club

Zondagmiddag 21 oktober begint om 14.30u. het romantische en grappige Book Club waarin het draait om vier vriendinnen in de 65-plus leeftijd, die met hun boekenclubje maandelijks bij elkaar komen, om onder het genot van een goed glas wijn verschillende literaire werken te bespreken. De levens en de bijeenkomsten van de vriendinnen kabbelen rustig voort, totdat een van de dames met het erotisch getinte Fifty Schades Of Grey op de proppen komt en de vrouwen ineens met hele andere ogen naar hun eigen levens gaan kijken.

Het Filmhuis zoekt PR vrijwilliger

Het PR-team is op zoek naar iemand die wil helpen met het beheer van de website. Interesse of meer informatie? Stuur dan een bericht naar Rob de Bruijn via info@filmhuisveenendaal.nl

Meer berichten