RJ Solo
RJ Solo (Foto: Steve Groom)

RJ Solo: concert Robert Jan Stips

Amerongen - Vrijdagavond 23 november neemt Robert Jan Stips, bekend van o.a. NITS, Golden Earring en Supersister, bezoekers mee op reis door zijn unieke en riante bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Hits uit zijn heden en verleden komen allemaal voorbij in de Allemanswaard te Amerongen.
 

Ongedwongen, voorzien van de nodige anekdotes. Aan de vleugel speelt Robert Jan verrassende versies uit zijn heden en verleden: Golden Earring – NITS – Sweet d’Buster – Transister – Freek de Jonge – en veel van Supersister, zijn legendarische start in de 70-er jaren. RJ vertelt vrijelijk de anekdotes en verhalen die hem daarbij te binnen schieten. Ook komen links met klassiek en onverwachte covers voorbij.

Verzoeknummers

Geen avond is hetzelfde dankzij de verzoeknummers die kunnen worden aangevraagd via info@stips.net! Er gelden slechts twee spelregels: het nummer moet iets met R J te maken hebben en het verzoek moet minimaal 6 uur voor aanvang van het concert zijn ingediend.

Robert Jan Stips

Geboren (1950) en getogen Haags toetsenist / componist / arrangeur / producer. Tijdens de 60-er jaren actief in Haagse subcultuur met de band waarmee hij later (1970) onder de naam Supersister internationaal bekendheid verwierf. Via Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister en o.a. het produceren van Gruppo Sportivo, is hij inmiddels, naast een vruchtbare knipperlicht-samenwerking met Freek de Jonge en divers solowerk, ruim 25 jaar en tot op de dag van vandaag in binnen en buitenland succesvol actief bij NITS.

Het concert begint om 20:15 uur, kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekzout.nl/theater en aan de deur en kosten 15,00 euro inclusief consumptie maar zonder eventuele kortingen. De Allemanswaard is gevestigd in het multifunctionele gebouw Allemanswaard 13 (3958 KA) te Amerongen.

Meer berichten