Kampioenen Blue Socks heren 2
Kampioenen Blue Socks heren 2 (Foto: Bo)

Blue Socks Heren 2 Kampioen

Veenendaal - Het was een druk weekend voor de Blue Socks en met succes.

Afgelopen vrijdag werden de heren van het 2de softbal team met overmacht kampioen.
De heren traden aan tegen de Panters uit Tiel. Maar al vroeg in de wedstrijd bleken de heren van de Blue Socks een aantal maten te groot voor de Panters.
Door uitstekend veldwerk en goed slagwerk, waardoor het homeruns regende werd de wedstrijd uiteindelijk beslist in een eindstand van 21 – 1.

Ook de dames van de Blue Socks zijn onderweg naar het kampioenschap. Zondag werd er overtuigend gewonnen van de nummer 2, Wyck Lions uit Wijk bij Duurstede. Waardoor de titel hun bijna niet meer kan ontgaan.
Zij kunnen deze aanstaande zondag veiligstellen door van de nummer 3, Domstad Dodgers, te winnen.
Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 14 oktober om 11.00 uur op Sportpark Spitsbergen Veenendaal.

Ook komen de heren Softbal 1 nog in actie op vrijdag 12 en 19 oktober. Deze wedstrijden worden beide uit gespeeld tegen de Knickerbockers en Zuidvogels. De heren bezetten op het moment de 4de plaats in de competitie.

De Junioren van de Blue Socks komen volgende week nog in actie tegen Quick uit Amersfoort, de huidige nummer 1. De Blue Socks bezetten op het moment een knappe 2 de plaats in de competitie. De wedstrijd tussen Blue Socks en Quick wordt gespeeld op zaterdag 13 oktober om 14.00 uur op Sportpark Spitsbergen in Veenendaal.

Voor de jeugd van de Honkbal Majors en Aspiranten kwam het seizoen afgelopen zaterdag tot een einde. Beide teams kwamen dit seizoen voor het eerst uit in deze klasse. En zijn geëindigd op een nette 4de plaats. Dit belooft wat voor de toekomst.

Voor de Honkbal Pupillen kwam het seizoen al eerder ten einde en zij sloten het seizoen af met een knappe 2de plaats in de nacompetitie.

Meer berichten