Workshop taarten decoreren

Scherpenzeel - De Bibliotheek Scherpenzeel en Kulturhus de Breehoek organiseren op dinsdag 6 november een workshop ‘Taarten decoreren’. Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van de landelijke campagne ‘Nederland leest’ met als thema ‘Voeding’.

De workshop wordt gegeven door Mandy Leliveld. Zij heeft ruime ervaring in het maken en decoreren van taarten en heeft al vele prachtige creaties gemaakt.

De workshop begint met het bedekken van de taart met een laag fondant (de taart staat al klaar). Natuurlijk leren de deelnemers hoe ze dit plooivrij kunnen doen! Daarna wordt er begonnen met het decoreren van de taart en komt de eigen creativiteit aan bod. Uiteraard staat Mandy Leliveld klaar om te helpen en om tips en trucs te geven. Aan het einde van de workshop gaan de deelnemers naar huis met een mooie en smakelijke taart, maar ook met een hoop basiskennis waar ze thuis lekker mee verder kunnen gaan.

De workshop ‘Taarten decoreren’ is op dinsdag 6 november in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Er zijn twee groepen, om 19.00 uur en om 20.00 uur. De kosten zijn € 15,00 per persoon. Aanmelden, met daarbij de gewenste tijd, kan tot uiterlijk 28 oktober bij de Bibliotheek Scherpenzeel via e-mail: info@bibliotheekscherpenzeel.nl

Van 1 t/m 30 november staat de Bibliotheek Scherpenzeel in het teken van voeding, het thema van Nederland Leest 2018! We lezen en beleven koken, cultuur en lifestyle, voedingstechnologie en milieu. Kom langs tijdens Nederland Leest en lees met ons mee!
Maar dat is niet alles! Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief voor volwassen leden in de Bibliotheek te verkrijgen is. Een heerlijk boekje vol sappige verhalen van vijf specialisten. Het is fictie en non-fictie, met de nodige verfrissend informatieve passages en een zoete afsluiter.

Meer berichten