Angela Schijf
Angela Schijf (Foto: Govert de Roos)

Angela Schijf in Theater De Lampegiet met familievoorstelling

Veenendaal - Theater De Lampegiet brengt Angela Schijf opnieuw naar Veenendaal. Angela is het meest bekend als Eva van Dongen van Flikken Maastricht. Naast acteren houdt Angela van klassieke muziek, daarom richtte ze samen met Joris Nassenstein Klassiek to go op. Met dit initiatief willen ze de hele familie laten genieten van muziektheater met klassieke muziek. De eerste productie, 4 jaargetijden, is voor kinderen vanaf zes jaar. Angela neemt een orkest mee van jonge, getalenteerde musici. Zij spelen de wereldberoemde Vier Jaargetijden van Vivaldi.

Braaf of brutaal?
In deze voorstelling belanden twee zusjes in het wonderbaarlijke land van Vrouw Holle. Anna is ijverig en braaf, Emma is lui en brutaal. Ze moeten allerlei opdrachten vervullen en ontdekken zou de kracht van de natuur. Het brave meisje oogst het graan, haar zusje jammert in de zon.

Theater De Lampegiet maakt klassieke muziek toegankelijk
4 jaargetijden brengt verhaal en muziek samen in een energieke familievoorstelling. Een mooie kans voor jonge kinderen om kennis te maken met klassieke muziek. Angela speelt beide zusjes op een enthousiaste manier en brengt op leuke wijze de muziek naar een jonge doelgroep. Angela beleeft plezier met klassieke muziek en deelt dit graag met iedereen: ‘Voor mij is live gespeelde klassieke muziek het mooiste wat er is. Er gaan werelden voor je open, je wordt meegevoerd op een reis vol emoties en fantasie. Dat is ook waar ik me nu weer het meest op verheug. Dat ik samen met een groep fantastische musici op het toneel sta, dat de muziek van Vivaldi live gespeeld wordt, dat we jong en oud de vibraties van de instrumenten laten voelen. Dat is zo’n mooie ervaring, die kun je alleen in het theater beleven.’ Theater De Lampegiet verwelkomt haar met alle plezier weer in het theater.

Klassiek to go
Angela Schijf en Joris Nassenstein combineren klassieke muziek door getalenteerde musici met meeslepende verhalen die Angela vertelt. Ze willen familievoorstellingen maken waarin kinderen op een frisse manier klassieke muziek beleven.


Meer informatie
De voorstelling 4 jaargetijden vindt plaats op 24 oktober en begint om 15:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 18,05 via www.lampegiet.nl

Meer berichten