Percossa
Percossa (Foto: Mark Engelen)

Slagwerkgroep Percossa slaat het dak eraf in De Lampegiet

Veenendaal - Na The Real Deal en Knock Out bewezen de mannen dat ze overal geluid uit krijgen, daarom zijn te dit seizoen opnieuw te zien in Theater de Lampegiet. Ze zijn zelfs voor tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van de Benelux.

Het publiek trekt alles uit de kast
Tijdens deze voorstelling kan het publiek Percossa uitdagen om hun titel te verdedigen. Percossa nodigt het publiek uit huis-tuin-en-keukenspullen mee te nemen. Kortom, ze mogen alles uit de kast trekken. Dan is het aan Percossa de taak om er klank en ritme uit te krijgen en de avond te vullen met verrassende muziek.

Waarom Percossa?
Percossa heeft in de twintig jaar dat ze bestaan een indrukwekkende carrière opgebouwd. Toch weten ze telkens opnieuw een vernieuwende voorstelling neer te zetten. De Lampegiet wilt dat het publiek een voorstelling beleeft door interactie en innoverende shows. De bezoekers moeten niet alleen toekijken, maar de shows moeten ze betrekken en raken. Het eigenzinnige aan deze voorstelling is dat Percossa interactie zoekt met het publiek. Sterker nog: het publiek wordt onderdeel van de show.

Meer informatie
De voorstelling BAM! is te zien op 25 oktober en begint om 20:00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 20,80 via www.lampegiet.nl

Meer berichten