Speel mee met de dwarsfluitensembles van De Muzen
Speel mee met de dwarsfluitensembles van De Muzen (Foto: Muziekschool de Muzen)

Speel mee met de dwarsfluitensembles van De Muzen

VEENENDAAL - Speel je dwarsfluit en lijkt het je leuk om eens samen te spelen met meerdere fluitisten? Schrijf je dan in voor een van de dwarsfluitensembles van Muziekschool de Muzen.

Er is een ensemble voor beginners, en één voor gevorderde fluitisten. Bij beide ensembles leer je samenspelen, samen werken, luisteren naar de ander en dat allemaal aan de hand van veel verschillende muzikale stijlen, zoals klassiek, romantisch, jazzy, maar ook hedendaags.

Beide cursussen tellen 15 lessen voor € 75,00 en de lessen worden 2-wekelijks gegeven van 19.00 tot 20.00 uur door docente Christianne van Gelder. De beginnersgroep, bedoeld voor spelers op diploma A-niveau (zo'n 2-3 jaar les), begint op donderdag 1 november. De gevorderde-groep, bedoeld voor fluitisten op B/C-niveau (zo'n 5-6 jaar les), begint op donderdag 8 november.

Inschrijven voor de ensembles kan via www.muzenveenendaal.nl. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via 0318-550646 of info@muzenveenendaal.info. Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

In verband met de herfstvakantie is De Muzen gesloten van 20 oktober tot en met 28 oktober.


 

Meer berichten