coach Bavo Hopman
coach Bavo Hopman (Foto: Jos Morren)

Nieuwe coachpraktijk in Veenendaal

Veenendaal - Heb je last van stress, kun je moeilijk ontspannen, stel je alles uit, slaap je slecht of kun je moeilijk focussen op wat je belangrijk vindt? In deze jachtige tijd is het moeilijk om je eigen spoor te vinden of vast te houden. Dan kun je wellicht een coach gebruiken.

Student-coaching.nl is een moderne coachpraktijk voor studerenden en andere volwassenen vanaf 18 jaar, die steun zoeken voor hun persoonlijke ontwikkeling of bij het hanteren van ongezonde stress.
Jij bepaalt je doelen en ambities, en samen kijken we naar je mogelijkheden en beperkingen en naar je leefstijl en techbalans. Je kunt leren ontspannen, afstand nemen van beperkende gedachten, omgaan met emoties en je aandacht richten op wat je echt belangrijk vindt.
Op een veilige, vertrouwelijke en praktische manier kun je je veerkracht vergroten. Als coach steun ik je om je balans te verbeteren en je mogelijkheden uit te breiden: samen kom je verder!

Met heldere doelen en in een beperkt aantal gesprekken help ik je om 'de ware versie van jezelf' te vinden. Kijk voor meer informatie op mijn website www.student-coaching.nl of neem vrijblijvend contact met me op via 06-11958066 of via studentcoaching@ziggo.nl

Meer berichten