Sven en Myrthe met hun winnende kleurplaat ontvangen de prijs uit handen van Hans van Beek en Harry Lodder
Sven en Myrthe met hun winnende kleurplaat ontvangen de prijs uit handen van Hans van Beek en Harry Lodder (Foto: TvE)

Prijsuitreiking op de markt

Veenendaal - De marktkooplieden van de markten in Veenendaal hadden nu eens een mooie activiteit voor de kinderen bedacht. Aan de kramen konden kinderen een de afgelopen weken een kleurplaat ontvangen en deze kon dan weer ingekleurd op de markt worden ingeleverd.

Afgelopen week werden er twee prijswinnaars getrokken. Bij inlevering van de kleurplaten ontvingen alle kinderen een kleine attentie, maar de hoofdprijzen gingen naar Sven Hop en Myrthe van de Woestijnen. Zij wonnen een jaarabonnement voor Ouwehands Dierenpark voor het hele gezin.

Afgelopen zaterdag mochten Sven en Myrthe met hun ouders de prijzen in ontvangst nemen uit handen van de kooplieden Hans van Beek en Harry Lodder.

Markten

In Veenendaal wordt drie keer per week de warenmarkt georganiseerd; dinsdagmorgen in het centrum, vrijdag de hele dag op het Dr. Sl. De Bruïneplein en zaterdag de hele dag weer in het Centrum. Om alle activiteiten aan de bezoekers van de markten bekend te maken publiceren de markten hun mededelingen en aanbiedingen op www.markten-veenendaal.nl en op Facebook middels www.facebook.com/marktenveenendaal

Meer berichten