De scherpenzeelse Chantal de wit van Beautysalon beyoutiful wint twee awards voor beste trouwfotograaf en beste bruidshaar- en make-upartiest. (Foto: Nicole Rijkers )
De scherpenzeelse Chantal de wit van Beautysalon beyoutiful wint twee awards voor beste trouwfotograaf en beste bruidshaar- en make-upartiest. (Foto: Nicole Rijkers ) (Foto: )

Scherpenzeelse sleept twee ZIWA awards in de wacht

Scherpenzeel - De scherpenzeelse Chantal de wit van Beautysalon beyoutiful wint twee awards voor beste trouwfotograaf en beste bruidshaar- en make-upartiest van de provincie Gelderland. De ZIWA awards maakte donderdag 4 oktober de winnaars in de verschillende categorieën bekend.

ZIWA word elk jaar gehouden in 14 landen en erkend uitmuntendheid en service aan bruiloft leveranciers. Het is de enige internationale wedding awards in de industrie waarbij de winnaars worden gekozen door professionals, bruidsparen en een vakjury. Vanaf 17 september kon Nederland stemmen op de beste leveranciers in de huwelijksbranche. De winnaars maken daarmee kans op internationale erkenning in de trouwindustrie.

Stemmen

Deze werd uitgereikt aan de winnaars per provincie en in iedere categorie wordt 15 oktober een landelijke winnaar gekozen. Heel Nederland stemde massaal op hun favoriete leveranciers. Uiteindelijk wist Chantal de hoogste stemmen te behalen in de categorie beste trouwfotograaf en bruidshaar- en make-upartiest van de provincie Gelderland en wist daarmee maar liefst twee ZIWA awards in de wacht te slepen.

Trots

Chantal is trots op haar winst. "Het winnen van deze awards is een droom die uit komt. Als leverancier in de trouwbranche zorg ik er voor dat het bruidspaar de dag van hun leven heeft. Als bruidshaarstylist en visagist maak ik graag de mooiste versie van de bruid en als trouwfotograaf leg ik de momenten op een bruiloft vast zodat het bruidspaar altijd een tastbare herinnering heeft aan hun liefdevolle dag.'' Zie beautysalonbeyoutiful.nl

Meer berichten