Wie heeft er een kerstboom om in december op de Markt te laten stralen?
Wie heeft er een kerstboom om in december op de Markt te laten stralen? (Foto: pr)

Grote kerstboom gezocht

Veenendaal - Alweer voor het achtste achtereenvolgende jaar zorgt Rotaryclub Veenendaal Regio voor sfeer en licht op de Markt tijdens de feestdagen in december. Ook dit jaar is de club weer op zoek naar een reuzenkerstboom.

Wie een grote kerstboom van 12 tot 15 meter hoog in de tuin heeft en hem kwijt wil, kan de boom met kerst nog één keer zien stralen op de Markt in Veenendaal.

Het duurt nog even voordat het kerst is, maar de voorbereidingen voor de jaarlijkse actie ‘Veenendaal Verlicht Veenendaal’ zijn al in volle gang.

Opbrengst

Het is de bedoeling dat de kerstboom vanaf 7 december, met duizenden lichtjes, de Markt in Veenendaal siert. Particulieren, bedrijven en andere organisaties ondersteunen deze actie van, voor en door Veenendalers. De netto opbrengst is bestemd voor lokale goede doelen.

Met de kerstboom als symbolisch middelpunt organiseert Rotaryclub Veenendaal Regio verschillende activiteiten om de goede doelen te steunen. Zo zal er net als vorig jaar een Santa Run gehouden worden, op zaterdag 15 december, waarbij lopers in een kerstmanpak het centrum kleuren. Een week eerder, op 8 december, zullen de lampjes in de kerstboom op de Markt worden ontstoken.

Voordat de actie echt van start kan gaan zijn de organisatoren nu eerst op zoek naar een mooie kerstboom van 12 tot 15 meter hoog. Wie zo’n kerstboom in zijn tuin, op zijn landgoed of in zijn park heeft staan, zou de actie enorm veel vaart kunnen geven door deze boom aan Rotaryclub Veenendaal Regio te schenken. De boom wordt vakkundig verwijderd uit uw tuin en naar de Markt getransporteerd. Voor meer informatie: 06-53408674.

Kijk voor meer informatie over de actie op veenendaalverlichtveenendaal.nl

Meer berichten