Het complete personeel van de nieuwe Action. (Foto's: Pieter Vane)
Het complete personeel van de nieuwe Action. (Foto's: Pieter Vane) (Foto: )

Tweede Action in centrum van Veenendaal

Foto's: Pieter Vane

Veenendaal - Veenendaal heeft de luxe een tweede Action-winkel in het centrum te hebben. Aan de Brouwerspoort opende zaterdag in een nieuw gloedpand, in feite op steenworp afstand van waar ooit ook een Action was gehuisvest.

Zonder ceremonieel ging de zaak zaterdagmorgen om half negen open en konden de klanten het bekende en steeds vernieuwender assortiment van de winkel bekijken. Voor een groepsfoto in de krant had het personeel uiteraard even de tijd. Op de achtergrond, derde van links, bedrijfsleidster Cindy van de Weerd. Zij was al bedrijfsleidster van het filiaal in Scheepjeshof.

Breed

Het sterk wisselende assortiment van Action is breed en omvat huishoudelijke en kantoorartikelen, cosmetica, voedingswaren, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk, seizoen, decoratief en doe-het-zelf. Elke week komen in de winkels zo'n 150 nieuwe artikelen binnen, die betaalbaar zijn dankzij de grootschalige inkoop, optimale distributie en kostenbewuste bedrijfscultuur. Het bedrijf is twee keer op rij verkozen tot European Retailer of the Year. Action is de snelst groeiende non-food retail keten van Nederland met zo'n 28.000 werknemers in Europa. (Foto: Pieter Vane)

Meer berichten