Tennismiddag op T.V. Spitsbergen

Veenendaal - Op zaterdag 13 oktober staat Tennis Vereniging Spitsbergen in het teken van een bijzondere tennismiddag. Met de Peugeot Next Gen Club Tour brengt Auto Versteeg Buurman de toptennisser Botic van de Zandschulp naar de vereniging.

Het initiatief komt vanuit Davis Cup-speler Botic van de Zandschulp. De 23-jarige Veenendaler en voormalig speler van TV Spitsbergen maakt onderdeel uit van het landelijke Next Gen Lions Team van Peugeot Nederland. Dit is een talentenprogramma waarbij de grootste Nederlandse tennistalenten kunnen rekenen op support van het automerk.

Steven Huibers, accountmanager bij Auto Versteeg Buurman Veenendaal: “We zijn er trots op dat we als dealer deze dag aan kunnen bieden. Het is een mooie kans om ons te presenteren aan de leden van de tennisvereniging. Bovendien hebben we een bijzondere VIP-actie uitgezet. Onder de deelnemers gaan we drie koppels thuis ophalen met een prive chauffeur. Als echte VIP’s. En we hebben onlangs een sponsorcontract getekend met de businessclub Club 500 van TV Spitsbergen. Genoeg ingrediënten voor een geweldige tennismiddag”.

De inschrijving is volledig open. Men hoeft geen lid te zijn van TV Spitsbergen. Er worden alleen dubbelwedstrijden gespeeld, in een categorie tot 16 jaar en een categorie vanaf 16 jaar. Aan de sterkte van de dubbelcombinatie is geen voorwaarde verbonden. De dag start om 13.00 uur tot 18.00 uur. Inschrijven kan via de website van de club t/m woensdag 10 oktober: www.tvspitsbergen.nl

Meer berichten