Foto:

De Cultuurfabriek presenteert 'De Nachtfabriek'

Een avond op stap tussen de boeken, kunstwerken en museumstukken. Dat kan zaterdag 10 november tijdens de allereerste editie van 'De Nachtfabriek': een culturele uitgaansnacht in De Cultuurfabriek.

Veenendaal - Het belooft een bijzondere en unieke avond te worden, waarbij tussen 20.30 en 02.00 uur een compleet festivalprogramma wordt neergezet met dans, muziek, (vertel)optredens, mobiele escaperoom, lift-experience en nog veel meer.

Stappen in De Cultuurfabriek, waarbij de bibliotheek, het museum en de kunstuitleen worden omgetoverd in nachtelijke sferen. Deze 'Veenendaalse museumnacht' is een ware primeur. Tijdens de nacht kan men genieten van poezie, een silent disco, literaire snacks, festivalcatering en een spannende lift-experience. De Nachtfabriek is een mix van een clubnacht gecombineerd met kunst, cultuur, literatuur, muziek en dans. Ook het Kees Stipplein maakt onderdeel uit van het totaalprogramma met onder andere een mobiele escaperoom en een bijzonder lichtkunstwerk.

Praktische informatie

De kaartverkoop start op 15 september viawww.denachtfabriek.nl en de servicebalie van De Cultuurfabriek. Voor de prijs van 12,50 euro krijgen bezoekers een welkomstdrankje en een festivalbandje. Dit bandje geeft toegang tot het gehele programma van De Nachtfabriek, die op 10 november open is van 19.30 uur tot 2.00 uur. Wie op de avond zelf nog een kaartje wil kopen, betaalt 15 euro. Het programma buiten op het Kees Stipplein duurt tot 23.00 uur. Voor De Nachtfabriek hebben initiatief- en Creatiefnemer Sanne Heymann én Bibliotheek Veenendaal de handen ineengeslagen. De Nachtfabriek is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Veenendaal.

Meer berichten