Wees wie je wilt zijn.
Wees wie je wilt zijn. (Foto: Muziekschool de Muzen)

Toneelles voor kleuters

Een piraat, prinses, wolf, ninja, verpleegster, … De kinderen die mee doen met de toneellessen voor kleuters (4-6 jaar) bij Muziekschool de Muzen kunnen zijn wie ze willen zijn! De rollen worden op maat geschreven.

Veenendaal - Sinds dit cursusjaar maken de toneel- en musicallessen van de Volksuniversiteit deel uit van De Muzen. Docenten Marthie Overeem, Tineke Schreuder en Kim Eichelsheim zijn mee verhuisd en de lestijden en locatie zijn ongewijzigd gebleven. Op de toneellessen voor kleuters, 4-6 jaar, na. Deze cursus is verhuisd van maandag naar woensdag.

Het bijzondere aan de toneellessen is dat iedereen kan zijn wie hij wil zijn. De rollen worden speciaal voor elke groep opnieuw geschreven. Bij de kleuterlessen leverde dat de afgelopen jaren prachtige combinaties tussen baby gorilla’s, ninja’s, prinsessen, wolven en toverfeeën op. ,,Dat maakt de lessen ook zo uniek, niets is gek”, vertelt Marthie Overeem. ,,Ook zijn er geen hoofdrollen. Het draait niet om één of twee mensen, maar om de volledige groep.”

De toneellessen voor de kinderen van 4 tot en met 6 jaar starten binnenkort op woensdag, en worden van 13.00 tot 14.00 uur gegeven door docente Kim Eichelsheim. De cursus telt 10 lessen voor 53 euro en er is nog alle ruimte voor nieuwe toekomstige acteurs en actrices.

Aanmelden kan via www.muzenveenendaal.nl.

Muziekschool de Muzen is gevestigd in Spectrum, te vinden aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten