Buitenfilm Demain Tout Commence op Stadsstrand
Buitenfilm Demain Tout Commence op Stadsstrand (Foto: filmdepot)

The Guernsey Literary Society in Filmhuis Veenendaal

Veenendaal - De buitenfilm van aankomende vrijdag is dit keer Demain Tout Commence. In deze film zien we Samual die, zonder verplichtingen of verantwoordelijkheden, geniet van het leven aan de zonnige Franse kust. Zijn luizenleventje wordt verstoord als ineens een oude vlam opduikt met hun kind en die daar achterlaat. Acht jaar later duikt de vrouw weer op om het nu onafscheidelijke duo uit elkaar te halen. De hilarische Omar Sy (bekend van Intouchables) steelt ook in deze film weer de show.

Schrijfgroep

In het Spectrum draait de volgende dag de film The Guernsey Literary Society. Direct na de Tweede Wereldoorlog probeert de jonge schrijfster Juliet weer verder te gaan met haar boek. Na weinig succes ontvangt ze een brief van een mysterieuze schrijfgroep op een klein eiland. Nieuwsgierig en vol hoop op een mooi verhaal reist ze naar het prachtige eiland. Helaas blijkt niet iedereen zo open als verwacht en schuilt er een groot geheim onder de leden van de club.

Tijden

Demain Tout Commence is te zien op vrijdag 10 augustus om 21.45 uur op het stadsstrand. De toegang is helemaal gratis dus leg de kleedjes en tuinstoelen maar alvast klaar! The Guernsey Literary Society wordt vertoond op zaterdag 11 augustus om 20.00 in Filmhuis Veenendaal. Kaartjes zijn te bestellen op www.filmhuisveenendaal.nl

Meer berichten