Koffie bij de sponsor
Koffie bij de sponsor (Foto: P.v.d.Rovaart)

Scootmobieltocht in de warmte

Op donderdag 2 augustus is de achtste scootmobieltoertocht verreden de 'Van Woerden Wonen' Toertocht gereden.

Veenendaal - Oorspronkelijk zou deze tocht op 26 juli zijn verreden maar toen was er een hitte golf. Ook nu was het goed warm, maar onderweg was er toch af en toe een briesje wind of een wolk die de zon even liet verdwijnen. Via industrieterrein Het Ambacht en Nijverkamp ging de tocht naar Het Binnenveld over het fietspad langs de Grift/Valleikanaal.

"Op de Meentdijk hebben we in de schaduw van wat bomen een korte pauze gehouden om iets te drinken. Daarna ging het via de Dragonderweg en Dragonder-Oost langs het Dierenkampje Dragonder naar de sponsor Van Woerden Wonen aan de Hoogstraat om koffie en thee te drinken. Na de groepsfoto ging de tocht verder over de Brouwersgracht naar de Wolweg en Boompjesgoed terug naar de startlocatie Scootie's Home aan de Vijftien Morgen 4 in Veenendaal", aldus de organisatie. 

De tocht was 18 kilometer. Foto's van de tocht zijn te zien via de Facebook-link op www.scootmobielclub.veenendaalnet.nl.

Deze tochten (12 per jaar) zijn gratis voor de leden, niet leden zijn ook welkom maar betalen vijf euro per rit, dit wordt verrekend met de contributie als men lid wordt. De scootmobiel moet minimaal 12 km/uur kunnen rijden. Lid worden of wilt u meerijden als Verkeersregelaar bel 0612429300 of mail scootmobielclub@schoering.nl

Meer berichten