Foto:

Wethouder Dylan Lochtenberg opent Zomerfestival

Veenendaal - Vrijdagavond 27 juli gaf wethouder Dylan Lochtenberg, op het stadsstrand het knallende officiële startsein voor de eerste editie van het Zomerfestival Veenendaal.
 

"Prachtig om te zien dat ondernemers en andere betrokkenen hun handen ineen hebben geslagen om Veenendaal gedurende de zomer te verrijken met tal van aantrekkelijke activiteiten en evenementen", aldus de wethouder. "Onder regie van de Stichting Winkelstad Veenendaal is het geheel tot een fantastisch programma gebundeld en kunnen we de komende vier weken elke dag genieten van een verrassende belevenis. Mooi ook om te zien dat het festivalvirus iedereen begint aan te steken. Het aantal evenementen op onze digitale kalender blijft groeien. Ik ben onwijs trots op deze ondernemersgezindheid!"

Activiteiten Zomerfestival

Van 27 juli tot en met 26 augustus is voor jong en oud in en rondom het centrum van Veenendaal elke dag wat te beleven. Zo kun je genieten van een buitenfilm op het stadsstrand, koopjes jagen op de zomerjaarmarkt of de hippiemarkt, kanoën over de grift, ontspannen met strandyoga, of heerlijke hapjes en drankjes nuttigen tijdens het Foodfestival. De kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen, glijden op de buikschuifbaan, dansen in de kinderdisco, fröbelen in de knutselbus of leren programmeren met een mini-robot.

Het aantal activiteiten is te veel om op te noemen, dus bekijk het volledige en meest actuele overzicht op www.zomerfestivalveenendaal.nl.

Vitale Winkelstad!

Het Zomerfestival is onderdeel van het programma Vitale Winkelstad! dat tot doel heeft de binnenstad van Veenendaal regionaal de meest gastvrije plek te laten zijn om te winkelen, te ondernemen en te verblijven. Met meer dan 40 activiteiten en evenementen deze zomer is er genoeg te beleven voor Veenendalers én voor toeristen die vertoeven op een camping op de Veluwe of de Heuvelrug.

Meer berichten