Maanderbroekweg
Maanderbroekweg

Scootmobieltoertocht met een koel briesje in de zon

De 'VoetPlus Praktijk & Dylan's Garage' Scootmobieltoertocht is in een stralende zon en met een lekker briesje verreden. Het werd deze keer een stratencircuit door Veenendaak-West en dwars door Industrieterrein De Faktorij en De Compagnie.

Veenendaal - Daarna ging de tocht naar de Einsteinstraat om bij Dylan's Garage koffie, thee of fris te drinken met koeken van VoetPlus Praktijk. Er werd een groepsfoto gemaakt voor het pand. De tocht werd voortgezet naar Grote Beer en Buurtlaan-Oost richting Zuiderkade, door Dragonder-Oost naar de Essenlaan. Over Benedeneind en Groeneveldselaan via het Stadspark door de wijk Engelenburg naar Boompjesgoed en Vijftien Morgen naar de startlocatie Scootie's Home aan de Vijftien Morgen 4 in Veenendaal. De tocht was 19 km.

Foto's van de tocht zijn te zien via de Facebook-link op www.scootmobielclub.veenendaalnet.nl. Deze tochten (12 per jaar) zijn gratis voor de leden, niet leden zijn ook welkom maar betalen €5 per rit, dit wordt verrekend met de contributie als men lid wordt. De scootmobiel moet min. 12 km/uur kunnen rijden.

Voor de toertochten zijn we nog opzoek naar enkele vrijwilligers die als Verkeersregelaar de tochten willen begeleiden. Lid worden of wilt u meerijden als Verkeersregelaar bel 0612429300 of mail scootmobielclub@schoering.nl

Meer berichten