Bibliotheek Scherpenzeel
Bibliotheek Scherpenzeel (Foto: Bibliotheek Scherpenzeel)

Bibliotheek Scherpenzeel blijft deze zomer open

Tijdens de basisschoolvakantie blijft de Bibliotheek Scherpenzeel op de gebruikelijke uren geopend. De online bibliotheek blijft 24 uur per dag beschikbaar voor het lenen van e-books, luisterboeken, het volgen van cursussen en vele andere mogelijkheden.

Scherpenzeel - In de zomervakantie gaan het Digicafé (om de week op donderdag van 10.00 – 11.30 uur) en Klik & Tik (elke donderdag van 10.00 – 11.00 uur) gewoon door. Een aantal andere activiteiten, zoals Taal, Thee & Koffie, Kleutermuziek, de filmavond en de Digitale Werkplaats houden vakantie en starten weer vanaf eind augustus.

Op zaterdag 1 september houdt Kulturhus de Breehoek open huis met als thema ‘Route 59’. Seniorweb Scherpenzeel, de Digitale Werkplaats en Taal, Thee & Koffie staan evenals andere gebruikers van het Kulturhus langs de route.

De Bibliotheek Scherpenzeel heeft een vakantie-wedstrijd georganiseerd: Maak een selfie met een boek en win een prijs. Meer info: http://bit.ly/biebselfie Op 1 september vindt de prijsuitreiking plaats. Meer informatie of online lenen en reserveren: www.bibliotheekscherpenzeel.nl

Meer berichten