Tenniskids feest tv spitsbergen groot succes

Veenendaal - Afgelopen zondag hebben 260 kinderen een fantastisch tennisfeest beleefd op Tennis Vereniging Spitsbergen. Onder toeziend oog van enkele honderden ouders en bezoekers stond het tennispark in het teken van het KNLTB Tenniskids Feest. Met een DJ, springkussens en Nickelodeon tv-ster Bart Boonstra werd er getennist en gefeest.
 

TV Spitsbergen werd door de KNLTB als een van de zes clubs geselecteerd om het Tenniskids Feest te mogen organiseren. Dit werd uiteraard met beide handen aangegrepen door het bestuur en door een grote club vrijwilligers. Een kleine veertig mensen hebben zich ingezet om alles in goede banen te leiden. Parkbeheer, de pachters, de sponsoren van de Club500, kinderen uit de Veense selectie, ouders en de trainers. Het resultaat was er ook naar. Liefst 260 kinderen hadden zich opgegeven. De jongste was pas 4 jaar en de oudste 12. En uit alle windstreken; Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Tiel, Den Haag, Ede, Zeist, Arnhem en Veenendaal.

Groepen

Om 10 uur werd de dag officieel gestart met een gezamenlijke warming up op het centre court. Onder leiding van speaker en DJ Jos Beentjes en ex-NBA basketbal speler Henk Pieterse kon iedereen de spieren losmaken. Vervolgens werden alle kinderen in drie groepen verdeeld: Rood, oranje en groen. Buiten mocht de groep allemaal trucjes en oefeningen doen met een basketbal. Op de andere banen werd fanatiek getennist en op de springkussens gespeeld. In de tennishal gingen de kinderen los op de stormbaan en kregen ze tennisles van de trainers. Halverwege het programma was er een picknick verzorgd met broodjes en een bbq.

Feest

De afsluiting van de dag was een geweldig feest. De bekende Nickelodeon tv-ster Bart Boonstra liep al de hele dag rond om handtekeningen uit te delen en mee te spelen. Maar er waren een aantal prijswinnaars die op het podium een meet & greet hadden gewonnen en hem een vraag mochten stellen. En natuurlijk werd er nog even flink gedanst.

Het volgende evenement voor de jeugd staat ook al weer in de planning. Van 13 t/m 19 augustus is het Open Jeugdtoernooi t/m 17 jaar. Inschrijven kan op www.toernooi.nl

Meer berichten